shopping_cart

Magik dollen

Vooruitgang in techniek en materialen in het roeien hebben staan garant voor lichtere en meer prestaties bij het ontwerp van de boot. Een technologisch geavanceerd systeem voor de riemen is essentieel in het bijhouden van de wijzigingen in de huidige benadering van de hoge prestaties aan onze sport. MK-1 dollen zijn een antwoord op deze technologische verbeteringen. Tot nu toe is de efficiëntie van roeien verminderd als gevolg van de constante beweging van de riem in de bestaande dol.

De MK-1 Evolution oarlocks zijn de oplossing voor de verminderde efficiëntie van de normale dol systemen. De MK-1 Evolution dol elimineert volledig elke zijwaartse beweging met inachtneming van de technische en reglementaire voorschriften
(vastgelegd door FISA):

  • Een standaard inwendige diameter die past in alle dol ontwerpen
  • Aanpasbaar aan alle beschikbare riemen
  • Verwisselbare zonder enige wijziging aan de axiale pin
  • Rotatie zo makkelijk als dat van het oude systeem
  • Eenvoudig op de pols actie (witte en/of gele spanning banden)
  • Betaalbare prijs

De evolutie van de MK-1 absorbeert met succes de bewegingen en schokken. Hierdoor verbetert de roeier stabiliteit en evenwicht en genereert met volle kracht tijdens de inpik. De stabiliteit van de boot is sterk verbeterd doordat bewegingen geabsorbeerd worden. De roeier is beter in contact met zijn boot en zal het plezier ervaren van een betere ondersteuning en een betere snelheid. MK-1 kan gebruikt worden op alle soorten riemen.

Producten ook verkrijgbaar in de webshop

Oarlock

 

keyboard_arrow_up