shopping_cart

Introductie

Als kind van twee roeiende ouders was de (water)weg voor Peter Klomp min of meer geplaveid. Zijn eerste halen maakte hij op vijftienjarige leeftijd. Als student werd Vidar zijn springplank voor internationaal succes dat resulteerde in twee WK-deelnames als lichte roeier.

Ondertussen had Peter ervaring als coach opgedaan, na zijn roeicarrière bouwde hij dat verder uit. Niet zonder succes. Zo coachte hij de lichte acht van Nederland bij de WK van 1999. Bij de Tilburgse roeivereniging TOR begeleidde Peter de internationale roeiers Daan Klomp en Jort van Gennep.

China
Bij een internationaal toernooi ontmoette Peter een functionaris van de Chinese roeifederatie. Daardoor ontstond in 1995 zijn bedrijf Waterline waarmee (tamelijk gewaagd) de eerste Chinese boten werden geïmporteerd. Met vallen, weer opstaan, meedenken én vernieuwen lukte het om een compleet assortiment van kwalitatief hoogwaardige en makkelijk roeiende boten te leveren van het innovatieve merk Swift.

Compleet
Daarnaast worden boten van Janousek en Stämpli en riemen van Braca verkocht. Met rekken voor riemen en boten is er een compleet assortiment om loodsen zo efficiënt mogelijk in te richten.

Innovaties
Al met al beschikt Peter over ruim 40 jaar ervaring met roeien, coachen en het afstellen van boten. Hij blijft voortdurend in gesprek met een internationaal netwerk van experts en zoekt permanent naar innovaties.

Oplossingen
Verenigingen die bij Waterline aankloppen worden verrast met interesse in de specifieke situatie van de klant, wordt er hardop meegedacht en de klant krijgt de gelegenheid om zelf het materiaal te testen en waar mogelijk én gewenst krijgt men maatwerk geleverd. De kennis, ervaring en innovatieve oplossingen van Peter maken voor clubs de weg vrij om duurzaam én optimaal plezier te beleven aan de zo geliefde roeisport.

keyboard_arrow_up