shopping_cart

RIGGER_BAG Gepersonaliseerde schragen - Waterline Equipment B.V.

RiGGERBAG vindt zijn oorsprong in de zoektocht naar outrigger bags die vooral robuust en duurzaam zijn. De materiaaleigenschappen van "vrachtwagenzeil" en de speciaal voor RiGGERBAG geproduceerde drielaagse Cordura-weefsels voldoen aan deze eisen. Ze maken creatieve en individuele oplossingen mogelijk. Al onze stoffen en ritsen zijn "Made in Germany".

Aantrekkelijk ontwerp, de beste materialen en solide afwerking maken van uw outrigger tas en uw opvouwbare bok een praktische, robuuste en onmiskenbare metgezel, zowel in het boothuis als onderweg.

RiGGERBAG naait exclusief op locatie in Berlijn. Op deze manier kunnen individuele stukken en ook kleine series in direct contact en flexibel naar de wensen van de klant worden geïmplementeerd en kunnen de producten snel verder worden ontwikkeld of 'op maat' worden gemaakt.

Ons doel is om unieke producten aan te bieden die in de eerste plaats aan uw eisen kunnen voldoen, van hoge kwaliteit, functioneel, duurzaam en natuurlijk visueel aantrekkelijk ... en dat alles tegen een goede prijs-prestatieverhouding. Mocht iets niet naar tevredenheid zijn of onverhoopt toch kapot gaan neem dan contact met ons op, dan werken wij aan een snelle en bevredigende oplossing.

Wij verheugen ons op uw aanvraag en idee en doen u graag een voorstel!

Marc Swienty, RiGGERBAG

Klik hier voor meer informatie

RIGGER_BAG_BACKGROUND Gepersonaliseerde schragen - Waterline Equipment B.V.

keyboard_arrow_up